De woningtypen

Er komen in Zwaluwhof woningen voor mensen in alle levensfasen. Met starterswoningen, rijwoningen, semi-bungalows, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen is er plaats voor iedereen.

De starterswoningen mét tuin zijn ideaal voor jongeren die hun geboortedorp niet willen verlaten, maar wel graag hun eigen woning willen kopen. Deze 17 compacte starterswoningen (62 m2) mét tuin zijn betaalbaar in aanschaf en in gebruik dankzij de lage energiekosten en de eerste jaren weinig tot geen onderhoud. Vervolgens biedt Zwaluwhof 15 rijwoningen (128 m2), waarvan 4 ruime hoekwoningen (145 m2). De 10 semi-bungalows (144m2) in Zwaluwhof bieden volop ruimte, maar zijn met de optie voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond ook levensloopbestendig. In Zwaluwhof zijn 22 twee-onder-een-kapwoningen (183 en 191 m2), waarvan 4 levensloopbestendig (167 m2), en 7 vrijstaande woningen (187 m2) gepland, allemaal met parkeergelegenheid op eigen terrein. Door de erkers hebben deze zonnige woningen een heel eigen, vriendelijk gezicht. De riante tuinen bieden veel privacy, omdat ze grenzen aan de achtertuinen van de andere woningen, het water, of aan de tuinen van de bestaande bebouwing.

Energieneutraal gebouwd, wat een lage energierekening tot gevolg heeft en ook nog de eerste jaren weinig tot geen onderhoud. Zo wordt thuis komen in Zwaluwhof écht thuiskomen.

Woningen voor verschillende mensen en verschillende wensen.

Maar allemaal met dezelfde aantrekkelijke jaren ’30 uitstraling, moderne elementen en zonnige gevelsteenkleur. Stuk voor stuk nieuw, fris en naar eigen wens in te richten.

Wil je op de hoogte blijven?

Heb je interesse in het volgen van dit project? Schrijf je nu in voor de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Inschrijven nieuwsbrief